Nesenta Oy
Innovativ Resursering

Arbetsplatser - Nesenta Oy

Arbetsplatser - Nesenta Oy - Kom till oss på jobb!

 

Kom till oss på jobb

 
Servicebranscherna växer och Nesenta är en föregångare i kundservice. Varje medarbetare bidrar med sin unika kunskap och energi till denna positiva utveckling. Kom med i vår moderna tjänsteproduktion, vi kan tillsammans göra ännu bättre kundservice!
— Kenneth Tallqvist, VD
Nesenta_contact_center.jpg

Nesenta työ.jpg

KUNDRÅDGIVARE

Vi söker pigga och kundorienterade svenskspråkiga serviceagenter till vårt kontaktcenter i Jorvas. Vi tar emot och behandlar kundsamtal och e-postmeddelanden samt jobbar också i back office och social media. Vi svarar på kundernas produkt-, faktura- och leveransfrågor, vi registrerar order och vi gör andra motsvarande uppgifter i olika uppkomna kundsituationer.

Våra helsvenska tjänster berör den stora rikssvenska marknaden och då gäller det distanshandel av mode och kläder. Om du är tvåspråkig har vi också öppna platser bl.a. inom tidnings- och mediasektorn samt inom energi- och byggsektorn.

Vi erbjuder både deltids- och heltidstjänster. Inom den svenska mode- och klädverksamheten finns många olika alternativ till arbetsturer både dagtid, kvällstid och på veckoslut. Datorn är ditt främsta arbetsredskap, som tillhandahåller all behövlig information för att kunna svara på frågor och vidta de åtgärder som kunden behöver.

Vi börjar med en utbildningsperiod som rör produkter, processer och system. Tidigare erfarenhet av kontaktcenterarbete är därför inte nödvändigt, men din positiva och kundvänliga inställning är avgörande!

 
Jag njuter av att jobba i mitt team. Vi sköter tillsammans även de mest utmanande uppgifterna. Man får alltid hjälp, stöd och goda tips av kollegerna. Genom att dela med sej av sina kunskaper lär sej alla inom gruppen och ingen lämnas ensam med sina frågor.
Regelbundna teammöten och utvecklingssamtal håller mej up-to-date och jag kan framföra egna utvecklingsönskemål och eventuella behov av tilläggsinfo eller -utbildning.
Då arbetsturslistorna görs tas även mina önskemål i beaktande. Jag kan också påverka min lön genom egen aktivitet och effektivitet och då får jag extra bonus.
viiva_vihreä.png

Nesenta är likhetstecken med modern kundservice med kvalitet. Eftersom vi fungerar både som producent, mätare och utvecklare av kundservice, har vi den helhetssyn som gör oss unika.

Våra servicecenter finns i Kyrkslätt, Kuhmo och Lieksa.


Nesentan henkilökunta.jpg

Lön
Enligt kollektivavtalet för ICT-branschen, dvs. klara och konkurrenskraftiga lönevillkor.

Förmåner

Bl.a. företagshälsovård.

Infra

Vi verkar i moderna och trivsamma utrymmen, med innovativa program och arbetsredskap.

Utveckling

Goda möjligheter till avancemang, då vi jobbar brett inom kundservice, sälj och undersökning. Dessutom inom ett stort antal branscher.

Arbetsgemenskap
Trevliga och kompetenta arbetskamrater, vilka valt branschen till sin.